Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe" Am inteles

TINTE TRADITIONALE

Top sellers

TINTE TRADITIONALE 

 • 503,51 lei
  Aceasta Tinta este dedicata pasionatilor de tir cu Arcul Traditional. Dimensiune: 125 X 15 cm. Este foarte bine presata, detinand o calitate superioara.
 • 306,45 lei
  Aceasta Tinta este dedicata pasionatilor de tir cu Arcul Traditional. Dimensiune: 70 x 15 cm. Este foarte bine presata, detinand o calitate superioara.
 • 408,29 lei
  Aceasta Tinta este dedicata pasionatilor de tir cu Arcul Traditional. Dimensiune: 90 x 15 cm. Este foarte bine presata, detinand o calitate superioara.
 • 188,66 lei
  Aceasta Tinta este dedicata pasionatilor de tir cu Arcul Traditional. Dimensiune:125x120x5,8 cm. Este foarte bine presata, avand si o folie care tine bine presata materia prima(paie) folosita pentru confectionarea ei. Acest produs detinand o calitate superioara.
 • 322,35 lei
  Aceasta Tinta este dedicata pasionatilor de tir cu Arcul Traditional. Dimensiune:250x120x5,8 cm. Este foarte bine presata, avand si o folie care tine bine presata materia prima(paie) folosita pentru confectionarea ei. Acest produs detinand o calitate superioara.
 • 633,84 lei
  Aceasta tinta este special conceputa pentru Tir cu Arcul Traditional . Confectionata din panusi si paie foarte bine presate pentru a nu permite sageti sa o stapunga . Este o tinta din care se poate extrage usor sageata, totodata si foarte rezistenta. Dimensiune: 128 cm diamentru si 8.5 cm grosime
 • 424,26 lei
  Aceasta tinta este special conceputa pentru Tir cu Arcul Traditional . Confectionata din panusi si paie foarte bine presate pentru a nu permite sageti sa o stapunga . Este o tinta din care se poate extrage usor sageata, totodata si foarte rezistenta. Dimensiune: 85 cm diamentru si 8.5 cm grosime