Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe" Am inteles

CUBURI 3D ANTRENAMENT

Top sellers

CUBURI 3D ANTRENAMENT 

 • 414,72 lei
   sac Realtree sunt proiectate special pentru arcuri de până la 350 fps in plus sageata se poate extrage usor.
 • 277,17 lei 307,96 lei
  Tinta Field Logic Black Hole pentru arcuri compound si recurve este extrem de rezistenta, putand fi folosite atat varfuri de tir sportiv pe laterale, cat si de vanatoare pe cele doua fete frontale. Design compact, combinatia de culori - galben pe negru asigura o vizibilitate crescuta, iar manerul incorporat permite transportul facil.  
 • 440,17 lei
  Tinta Field Logic Black Block pentru arcuri compound si recurve poate fi folosita pentru varfuri de tir sportiv, cat si pentru varfuri de vanatoare cu lame fixe sau expandabile. Sagetile sunt usor de extras, designul contrastant asigura o vizibilitate crescuta, iar manerul inclus in tinta permite transportul facil. 
 • 233,84 lei
  Tinta Field Logic Youth Genez pentru arcuri compound si recurve poate fi folosita pentru varfuri de tir sportiv, cat si pentru varfuri de vanatoare cu lame fixe sau expandabile. Sagetile sunt usor de extras, designul contrastant asigura o vizibilitate crescuta, iar manerul inclus in tinta permite transportul facil.  Dimensiuni:16"x17"x7.5"
 • 431,03 lei
  Tinta McKenzie ShotBlocker Bowhunter pentru pasionati de arbalete si arcuri compound de vanatoare. Dimensiuni 46 cm x 46 cm x 36 cm. Tinta este  cu noua cercuri pe fata/spate si  o singura tinta pe laterale.
 • 492,42 lei
  Tinta McKenzie ShotBlocker Bowhunter pentru pasionati de arbalete si arcuri compound de vanatoare. Dimensiuni 46 cm x 46 cm x 36 cm. Tinta este  cu noua cercuri pe fata/spate si  o singura tinta pe laterale.
 • 237,23 lei
  Tinta McKenzie Shotblocker Crossbow Discharge pentru arbaleta. Tinta este construita pentru a descarca arbaleta dupa o zi de vanatoare. Dimensiuni 29 cm x 37 cm x 19 cm.
 • 4 080,94 lei
  Tinta McKenzie Shotblocker The Wall pentru arbalete si arcuri compound de vanatoare. Dimensiuni 122 cm x 106 cm x 46 cm.
 • 231,05 lei
  Tinta McKenzie ShotBlocker TravelPro pentru arbalete si arcuri compound de vanatoare. Dimensiuni 46 cm x 41 cm x 28 cm. Tinta cu cinci cercuri pe fata/spate, o singura tinta pe laterale.
 • 886,61 lei
  Tinta Rinehart RhinoBlock detine 6 parti unice. Doua fete ale cubului afișeaza o, viata:cum ar fi 3-D adica zona textura  a unui cerb. Unul afișeaza domenii vitale prezentate de un cerb,iar alta parte arata anatomia corecta a organelor unui cerb . Celelalte fețe ale obiectivului sunt cuprinse semnării, zonele țintă foarte vizibile Rinehart
 • 696,90 lei
  Tinta DELTA MCKENZIE 20760 BLACK O.P. pentru arbalete si arcuri compound de vanatoare.Este portabil și construit cu mânere pe ambele părți pentru transport ușor. 20"x18"x10"
 • 817,86 lei
  Tinta DELTA MCKENZIE SHOTBLOCKER pentru arbalete si arcuri compound de vanatoare.Este portabil și construit cu mâner pentru transport ușor.