Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. "Afla mai multe" Am inteles

ARCURI TRADITIONALE

Top sellers

ARCURI TRADITIONALE 

 • ARCURI LONGBOW
  ARCURI LONGBOW

  Acesta este cel mai cunoscut arc, asociat cu Robin Hood şi Epoca Medievală. Pentru a se plia pe regulile Societăţii Longbow, arcul trebuie să fie din secţiunea D, creat în totalitate din lemn, cu crestături din corn la fiecare capăt unde se prinde coarda. Axul săgeţilor trebuie să fie făcut din lemn, iar săgeţile trebuie să aibă aripioare direcţionale din pene. Sprijinul săgeţii şi cătarea nu sunt acceptate. Este un arc de lungimi mari, realizat in general din lemn de tisa, avand o mare raza de actiune. Era de obicei construit la aceeasi lungime ca a bratelor arcasului. Cel mai bun exemplu este arcul lung englezesc sau cel galez, construite traditional din lemn de tisa, folosit cu succes de catre englezi in Razboiul de 100 de ani. In acea vreme era numit "arcul razboiului". De la distanta mica, putea strapunge cu usurinta cea mai buna armura a vremii.

 • ARCURI ASIATICE
  ARCURI ASIATICE

  Arcul asiatic , construit ca un arc composit, din corn de bivol, tendoane, scoarte de copaci si bambus. Principala diferentza tehnica ce deosebeste un arc asiatic de unul ungar este prezenta unui distantator al corzii, realizat din lemn sau corn, pentru a tine coarda mai departe de bratele arcului.

 • ARCURI ONE PICE/ARCURI RECURV DE VANATOARE
  ARCURI ONE PICE/ARCURI...

  ARCURI ONE PICE/ARCURI RECURV DE VANATOARE

 • ARCURI RECURVE TAKE-DOWN
  ARCURI RECURVE TAKE-DOWN

  Arcuri Recurve Take-Down

 • ARCURI KYUDO YUMI JAPART
  ARCURI KYUDO YUMI JAPART
 • 839,52 lei
  Arcul SAmick  Outlander este cconfectionat din lemn de artar, lemn de nuc si fibra de sticla transparenta cu grip-ul imbracat in piele. Detine o lungimea de 68”. Brace height 6 3/16” – 8 1/8”. Coarda este inclusa in pret
 • 1 817,03 lei
  Arc Bear Grizzly dintr-o bucata, lungime 58 inch, cu maner construit din esenta de lemn dymondwood roscat, lamele din artar protejat si intarit cu fibra neagra. vine echipat cu suport de sageata bear hair si coarda flemish din dacron. Arc produs in puteri de 30, 35, 40, 45, 50, 55 si 60 lbs; RH si LH.
 • 383,86 lei
  Arc Traditional Longbow pentru copii. Are o inaltime de 30". Acest model este ambidextru . Putere de tragere : 8/10 lbs. Coarda este inclusa . 
 • 245,99 lei
  Arc Traditional Longbow pentru copii. Are o inaltime de 30". Acest model este ambidextru . Putere de tragere : 8/10 lbs. Coarda este inclusa . 
 • 276,00 lei
  Arc Traditional Longbow pentru copii. Are o inaltime de 40". Acest model este ambidextru . Putere de tragere : 20,25 lbs. Coarda este inclusa . Arc Tradtional pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 10-15ani
 • 314,08 lei
  Arc Traditional Longbow pentru copii. Are o inaltime de 54" . Putere de tragere : 20,25,30 lbs. Coarda este inclusa . Arc Tradtional pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 10-15ani. Culori disponibile : alb, maro
 • 3 877,02 lei
  Acesta vă oferă  în final finețe și viteza fără compromisuri. . Proiectat pentru 62 ", 64" și 66 "lungimi
 • 3 126,63 lei
  Un adevărat arc clasic tradițional de vânătoare.Disponibil în Hunter și Pro Hunter Styles. Toate stilurile vin în Hunter Non-Glare Finish și cu un șir flamand Dyna97 manual Legat.
 • 821,55 lei
  Brand BIG TRADITIONModel VENOMAvailable draw weights 35 #, 40 #, 45 #, 50 #Brace height 7"-7 1/2"String/s Fast FlightNet Weight 550 gLength 64"

Nici un produs

Se va calcula Livrare
0,00 lei Total

Finalizare comandă